Tre jubilanter: 25 år i 1-2-Tre Elementproduksjon

Svein Moen, Vidar Myhre og Leif Jørgen Edvardsen har vært i 1-2-Tre Elementproduksjon i 25 år. Vi har intervjuet dem.

Hva var det som gjorde at du i sin tid søkte deg til 1-2-Tre/begynte å jobbe i 1-2-Tre?

Svein

Jeg ble spurt om jeg ville prøve meg med ansvar for produksjonen, tok sjansen og det utviklet seg til en fantastisk fin arbeidsplass.

Leif

Da jeg startet hadde jeg valget mellom 2 jobber, og valget falt på 1-2-Tre. Jeg har ikke angret på valget jeg tok.

Vidar

Jeg var ansatt i firmaet som ble kjøpt opp av 1-2-Tre. Jeg hadde ansvaret for garasje avdelingen, og dette ble også min oppgave når 1-2-Tre overtok.

Hvorfor har du blitt værende så lenge?

Svein

Jeg trives veldig godt og alltid følt at ledelsen tar godt vare på de ansatte. Jeg har varierte arbeidsoppgaver jeg trives godt med.

Leif

Jeg har hatt et veldig variert arbeid gjennom alle år.

Vidar

Først og fremst fordi jeg trives, og at vi er en gjeng med hyggelige og dyktige medarbeidere.

Hvordan er en typisk arbeidsdag i 1-2-Tre for deg?

Svein

Som driftsleder er dagen rimelig hektisk og mange artige utfordringer. Starter dagen med å få oversikt på at alle er på jobb og at produksjonen går som planlagt. Så er det kontakt med basen i de forskjellige hallene og informasjon går begge veier for best mulig planlegging for pågående og neste prosjekt. Kontakt med byggeplasser for planlegging av levering/montering av våre elementer til riktig tid/sted og at alt av varer kommer med leveransen. Diverse møter i forbindelse med produksjon og evt ansettelser/få inn produksjonsarbeidere etter behov.

Leif

En typisk arbeidsdag er tilrettelegging/veiledning/logistikk av arbeidsoppgaver i en av produksjons hallene pluss snekring og litt truck kjøring.

Vidar

Arbeidsdagen består av kontorarbeid med fokus på prosjekt kontroll. I tillegg har jeg kundekontakt og bistår salgs avdelingen vår. Jeg er også noe ute på byggeplass for å veilede kunder når vi leverer våre produkter.

Hva er det beste med jobben din?

Svein

Det beste er å ha god kontakt med alle ansatte, og en arbeidsplass som jeg kan utvikle meg til å bli en enda bedre kollega da godt arbeidsmiljø er viktig for å trives. Hadde ikke jobbet her så lenge hadde det ikke vært for en topp gjeng man møter hver dag.

Leif

Det beste med jobben er variasjon og at den er akkurat passe hektisk.

Vidar

Variert arbeid med mange interessante oppgaver.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke seg til 1-2-Tre?

Svein

Gode kollegaer, godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver og en trygg og sikker arbeidsplass.

Leif

Trygg arbeidsplass med fint miljø og gode kollegaer.

Vidar

Hyggelige medarbeidere, og med muligheter til å utvikle seg i byggfaget.

1-2-tre people