Ny produksjonshall er offisielt åpnet

Produksjonshallen på 2300 kvm er nå blitt innviet og det første bygget er allerede levert ut til kunde.

Vi i 1-2-Tre Elementproduksjon satser på videreutvikling og har som mål å være en av de ledende i markedet for byggelementer, sier daglig leder Sven Ove Carlsen.

Kundene ønsker høyest mulig ferdiggrad og korte leveringstider. Samtidig er trenden økende etterspørsel etter byggelementer. For å kunne oppfylle dette må vi øke produksjonen, sier Carlsen.

Sist gang det ble gjort større utvidelser var i 2014, da med 2000 kvm produksjonshall og nytt topp moderne produksjonsutstyr. Hallen som er lansert nå, ble planlagt for to år siden.

Vi har en sunn økonomi og en ledelse som ønsker å investere i teknologi, samtidig med å være en trygg og god arbeidsplass for våre ansatte, sier Carlsen.

Utvidelsen gir ikke bare økt kapasitet, men også mer lagringsplass for produkter og en forbedret logistikk på eiendommen.

Dette forenkler hverdagen vår, samtidig med at våre kunder vil oppleve en fortsatt trygg og smidig leveranse.

Forsiktig markering

På grunn av Covid-19 ble det en litt annerledes innvielse i år.

For å kunne utøve smittevern så, hadde vi begrenset antallet inviterte, og alle ble delt inn i puljer. Det var ansatte, leverandører og samarbeidspartnere som kom, og de ble delt inn i 6 puljer med 8 til 10 personer i hver pulje, sier Carlsen.

Markeringen varte gjennom hele dagen. Hver pulje fikk først litt informasjon, bakgrunn og historikk, for deretter å få en rundtur rundt i hallen.