Om oss

  • Ca. 7500m2 oppvarmede lokaler for produksjon i tillegg til et moderne administrasjonsbygg.
  • Omsetning ca. 100 millioner
  • 60 ansatte + lærling ordning.
Oversiktsbilde

1-2-Tre Elementproduksjon AS

1-2-Tre holder til på Svinevoll ca. 20 km nord for Tønsberg. Sentral beliggenhet i Vestfold gjør at vi når våre kunder i østlandsområdet på en rasjonell og effektiv måte. Vi er ca. 60 fast ansatte og har en årlig omsetning på ca. 100 millioner kr. Bedriften har lærlingordning slik at rekrutteringen til bransjen opprettholdes. Vi har ca. 7500 kvm oppvarmede lokaler for produksjon i tillegg til et moderne administrasjonsbygg.

1-2-Tre har vært i markedet siden 1970 og har opparbeidet en høy kompetanse i faget. Våre konstruktører har mange års erfaring innenfor bygg- og detaljløsninger, og er viktige støttespillere både for egen produksjon og våre kunder.

Vi leverer vegg, gulv og takelementer, samt takstoler og komplette løsninger til både eneboliger, flermannsboliger, hytter, garasjer og større prosjekter.

Vår målsetning er at 1-2-Tre skal bidra i byggeprosessen med forenklede og rasjonelle løsninger.

Våre kunder skal få en positiv opplevelse ved at selv byggingen er gjort på 1-2-Tre:

Hvorfor velge 1-2-Tre?

Moderne utstyr

Vi bruker Tegneprogram i 3D som gir meget detaljerte tegninger. Dette forenkler også arbeidet for alle som kommer «etter oss» slik som byggmester, rørlegger og elektriker. Det er mange håndverkere som har sendt oss en varm tanke.

Vi tenker på det du har glemt

Vi tenker på det du har glemt

Vi har erfaring med mange lignende prosjekter, og vi bruker tid på å sette oss inn i hvert nye kundeprosjekt. Vi stiller kunden spørsmål som de ofte ikke har tenkt på.

Ryddig-prosess-der-hvor-dere

Ryddig prosess der hvor alle har fokus på kvalitet i alle ledd

Konstruktører med lang byggeteknisk bakgrunn (vært ute og snekret selv så vet hva de går til). Til og med kranførerne våre bryr seg om resultatet og går gjerne ut av bilen og peker. Fra planlegging til leveranse har vi fokus på kvalitet. Alle du møter ønsker å være en del av en vellykket byggoppførelse.

Fordi-du-er-viktig-for-oss

Fordi du er viktig for oss

Om du er liten eller stor, så er du en viktig kunde for oss, og vi setter av tid til deg. Vi er fleksible og går ut fra dine ønsker. Og vi er like interessert i resultatet som deg.

Ofte-best-pris

Ofte best pris – til slutt

Noen går bare etter pris, uten å se hva som er inkludert. Faren er at med dårlig planlegging kan det gjerne se billigst ut først, men bli dyrest til slutt. Vi setter ikke vår stolthet i å være billigst i første tilbud, men i å være den som leverer best kvalitet og pris til slutt. Derfor vil vi også vite litt om prosjektet ditt før vi sender tilbud.

Dokumentasjon

Det stilles stadig høyere krav til dokumentasjon. Vi dokumenterer hele prosessen.

Se hva kundene sier om oss

Her passer alt, omtrent som å bygge med Lego “nesten”.

Ferdighetsgraden er utrolig bra.

Selger følger opp, konstruktør tar kontakt. Leveringen er koordinert med kranbil.

Konkurransedyktige på pris sett opp mot kvalitet på leveransen.

Kraning er ekstremt bra, uansett hvem som kommer med elementene og hvor utilgjengelig det er på byggeplass så går det som regel bra.

Spesielt bra at sjåfør er med på og har kontroll på montering.

Jeg følte meg godt oppfulgt og informert i prosjekteringsfasen, og opplevde at dere kommuniserte meget godt med arkitekten også.

Dyktige og hyggelige konstruktører, samt selgere. God service og god oppfølging.

Det er veldig bra fra A til Å Aldri noe problemer med dere😁😁

Se vår digitale brosjyre

Godkjenninger

godkjent
startbank
treindustrien
Logo
Logo

Veiledninger

Øvrige

Øvrige monteringsveiledninger