Hall 4 – ett år i drift

Hall 4 er siste tilskuddet til produksjonskapasiteten til 1-2-Tre. Hallen stod klar høsten 2020 og har nå være i drift i litt over ett år. Etter 1 års drift har det passert over 30 forskjellige elementprosjekter igjennom hallen. I den forbindelsen tok vi en prat med hallens BAS, Jim Arnesen (39).

Hvor lenge har du jobbet på 1-2-Tre?

– Jeg har vært her i snart 6 år.

Hva er en typisk arbeidsdag for deg?

– Jeg har mye variasjon i løpet av en dag. Alt fra produksjon av reisverk, montering av vinduer, til siste finish, når vi pakker elementene godt inn for videre transport til byggeplass.

Hva er det beste med jobben din her på 1-2-Tre?

– Jeg har en trygg arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og varierte oppgaver. I tillegg er det et pluss at jeg kan kose meg inne i varm hall på vinteren.