2021 – nok et år med høy aktivitet!

Her ser du en oppsummering av 2021 fra 1-2-Tre. Vi gleder oss til hva 2022 har å by på.

Vi gikk inn i året med fulle ordrebøker og optimisme tross den store usikkerheten vi fortsatt hadde rundt coronaviruset. Nye utfordringer oppstod dessverre tidlig på året i form av varemangel på flere sentrale byggevarer, hvor spesielt trelast var mest utfordrende.

Bransjen mottok ukentlige varsler om varemangel og dertil påfølgende prisstigninger. Kampen om varene var i gang. Heldigvis fikk vi i 1-2-Tre god oppfølging i fra våre leverandører, som gjorde en fornuftig prioritering med ikke å tillate “hamstring” av varer. Vi opplevde et fornuftig samarbeide og at faste lojale kunder ble prioritert.

Prisnivået på byggevarer generelt løftet seg betraktelig gjennom året og er fortsatt en utfordring, hvor vi nå forhåpentligvis har nådd toppen.

Positivt for vår bedrift var høy aktivitet blant våre faste kunder, som utgjør en stor andel av totalomsetningen. Vi opplever et godt samarbeide og lojalitet blant våre kunder og at de som først har startet med byggelementer fortsetter. Byggelementer er fremtiden !

1-2-Tre er spesielt stolte av våre ansatte og det teamet som er bygget over flere år. Stikkord er lojalitet til arbeidsgiver, kompetanse og ikke minst stoltheten over å levere gode produkter.

I 2021 har vi levert:

  • 35000 m2 yttervegg
  • 26000 m2 med isolasjon
  • over 6000 vinduer
  • 36000 m2 bjelkelag og tak

Vi ønsker alle våre kunder, leverandører og ansatte en god jul og godt nyttår!

Person