Hils på vår nye ansatte: Morten Håheim

Etter flere år som selger i byggevarebransjen ønsket jeg en ny utfordring og det var naturlig å snakke med 1-2-Tre Elementproduksjon da jeg mener de er framtiden innen oppføring av bygg. Det er en meget framtidsrettet bedrift med solide røtter og godt rykte i bransjen. Jeg føler meg privilegert og heldig som har fått jobb her.

Det sier Morten Håheim om hvorfor han valgte 1-2-Tre Elementproduksjon.

Morten har bakgrunn fra salg og har jobbet med dette siden 1996 i forskjellige bransjer. Han har både vært butikksjef og daglig leder, og er erfaren både med salg og ledelse. De siste 8-9 årene har han jobbet i byggevarebransjen som blant annet varehussjef, proffselger og salgsjef proff i Maxbo. Her kan du lese mer om Mortens bakgrunn.

Utenfor jobb liker Morten å bruke tid med familien, både på hytta, og på sjøen om sommeren.

Jeg følger ellers med på fotball og vinteridrett, og nyeste hobbyen min er nå pizzabaking, forteller Morten.

Etter å ha jobbet en måned hos 1-2-Tre føler han seg sikker på å ha valgt rett arbeidsplass.

Jeg har blitt tatt godt imot av kollegaer og ledere. Det er en utfordrende jobb med mye nytt for min egen del, men også mange elementer fra tidligere yrkesliv og erfaring. Jeg føler at jeg har kommet til en bedrift som er effektiv og velfungerende i alle ledd, samtidig som vi stadig ser etter forbedringer, avslutter Morten.

Morten Håheim