1-2-Tre vokser videre, og ansetter nå to nye i produksjonen

Vi har utvidet med ny produksjonshall i 2020 og trenger 2 nye medarbeidere. En stilling som går på byggeplassledelse, og en annen som tømrer / snekker.

Vi ser etter følgende:

Arbeidende Bas / Formann, gjerne med erfaring fra byggeplassledelse / byggmester, hvor det å jobbe med byggedetaljer står i fokus, samtidig med bas / lederansvar. Rådgivende funksjon ” fagmann ” for øvrige medarbeidere i avdelingen. Erfaring fra bransjen vil bli prioritert. Du behersker godt norsk. Skriftlig og muntlig. Motiverende og liker å lede mennesker.

Tømrer / snekker, produksjon av bygg elementer. Erfaring og interesse for snekkeryrket vil bli vektlagt. Liker varierte oppgaver og har interesse for byggedetaljer, lese tegninger. Behersker godt norsk skriftlig og muntlig.

I 1-2-Tre Elementproduksjon får du jobbe med flinke mennesker, fornøyde kunder og gjennomprøvde prosesser, med kvalitet i alle ledd.

Flere gode grunner til å søke seg til 1-2-Tre

  • Du får jobbe i et selskap med sjel og tradisjoner. Her sees bilde av grunnlegger Georg Carlsen i 60-årene. I dag er det Georgs Barnebarn Sven Ove Carlsen som er daglig leder. Flere-gode-grunner-til-å-søke-seg-til-1-2-Tre
  • De fleste som begynner å jobbe i 1-2-Tre blir her lenge. Her kan du lese intervju med tre stykker som har jobbet her i 25 år: https://www.1-2-tre.no/tre-jubilanter-25-ar-i-1-2-tre-elementproduksjon/
  • Vi er opptatt av hele tiden å bruke det mest moderne utstyr i både planlegging og produksjon
  • Vi har hatt jevn og fin vekst og åpnet i 2020 en ny produksjonshall (vi åpnet også en ny i 2014).
  • Vi samler jevnlig inn tilbakemeldinger fra kunder, og vet vi har god kundetilfredshet. Vi gjennomførte sist en kundeundersøkelse i januar 2021.